Umahro Cadogan: Små grøntsagsmuffins med ærter og porrer

Af d. 23. juli 2013

Små kompakte godbidder med skjult grønt.

Mængde: Omkring 12 muffins.

Tilberedningstid: 45-50 minutter.

Holdbarhed: Op til fire dage i køleskabet.

Anvendelse: Som forretter, i madpakker eller til natmad. Du kan ogsåspise dem i stedet for brød.

Du skal bruge

  • 1 porre, skåret i tynde ringe
  • 1 spsk ekstra jomfruolivenolie eller økologisk smør
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet, sort peber
  • 2 1⁄2 dl yoghurt naturel eller sojayoghurt
  • Yderligere 1 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 3 æg
  • 3 dl quinoamel
  • 1⁄2 tsk bagepulver
  • 200 gr optøede ærter

Så let er det

Sauter porrerne i olien i 10-12 minutter ved mellemhøj varme, til ringene er bløde og søde. De må ikke blive brune.

Bland quinoamel og bagepulver samt et drys salt og peber grundigt i en skål.

Vend hurtigt melet i ægge-yoghurt-massen og pisk det sammen. Vend ærter og porrer i dejen og kom den øjeblikkeligt i 12 små muffinforme.

Giv muffinsene 25-30 minutter i en 180° C varm ovn, til dejen lige præcis er gennembagt.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *