Opskrift: Tunsalat med blandede bønner

Af d. 22. november 2015

Tilberedelsetid: 10 minutter

• To spiseskeer oliven olie

• En spiseske citron saft

• En spiskeske vand

• En spiseske tomat pure

• En spiseske soja sauce

• En spiseske thai fiske sauce

• 400 gram blandet bønner. Enten fra dåse eller kogte

• 200 gram tun i vand fra dåse

• 1⁄2 lille rødt løg, fint hakket

• 1⁄2 lille agurk, skåret i tern

• Friske urter, såsom persille, coriander, til pynt

Du kan eventuelt tilsætte en skefuld ris, spelt eller lignende, hvis du ønsker.

Hæld oliven olie, citron saft, vand, tomat pure, soja sauce og fiske sauce i en salat skål og

bland det hele sammen. Bland bønnerne i, derefter agurken og til sidst tunen. Løgene

lægges på toppen, samme med de friske urter, hvis de er tilgængelige.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *