Casper Christensen

”Du ser sgu godt ud…”, siger en fremmed dame på 50 år. Selvfølgelig var jeg smigret og glad, men var det det hele værd? Nej, selvfølgelig ikke. Jeg er gået tre buksestørrelser ned, min livvidde er syv cm mindre og min brystkasse er vokset. Det hele værd?

Casper_Christensen

KAPITEL 1: ”EN NY BEGYNDELSE”

Da jeg så opslaget om Lottes 12-ugers Body Boot Camp, blev jeg øjeblikkeligt tændt. Ikke noget med fimset pilates på en yoga-måtte, næ, endelig et træningsprogram, jeg kunne forstå. Hård fysisk træning plus faste og streng madplan. Jeg har aldrig været i militæret, måske det her var min chance for at markere mig som elitesoldat (i en spa under D’Angleterre!).

Før jeg roser Arndal Body Boot Camp, må jeg lige gøre reklame for privat-skadestuen NU på Frederiksberg. Et par dage efter min første træningstime med Lotte kunne NU konstatere, at den stivhed og smerte i min nakke, som i to dage havde ødelagt mit liv, blot var overanstrengelse. Jo, Lotte er verdensmester i at motivere en til at give alt, hvad man har - og lidt til - for at opnå resultater. I mit tilfælde var resultatet fem dage på morfin. Boot Camp i Arndal Spa eller Lottes egen Abu Gharib?

Men er det så boot campens skyld? Bestemt ikke. Det er min krops. Mage til svagt hylster har jeg aldrig levet i før. Men det bliver der gjort noget ved nu. Mit mål er dog ikke længere, at blive en del af Navy Seals eller de grønne baretter, men at tabe et par kilo og kunne gå op ad trappen til 5. sal. Og de mål når jeg!

KAPITEL 2: ”PRE-BOOT”

Boot campen startede med et 6000-siders langt spørgeskema. Her fik jeg mulighed for at svare på spørgsmål om min krop, som jeg aldrig havde fået stillet før: Hvilken farve var min afføring - brun eller lerfarvet? Om jeg var i stand til at “dryppe ordentligt af” efter urinering? Spørgsmål, som jeg troede kun Se & Hør kunne være interesseret i at kende svaret på. Navnlig spørgsmålet om jeg havde oplevet ”tørhed i skeden” slog mig ud. Jeg svarede: ”Ja, men det var vist ikke kun min skyld”.

Og hvad skal al den nye information gavne i boot camp? Det fandt jeg ud af, da jeg fik den madplan, der skulle gøre mig til et sundt og lækkert menneske.... Av! 12 uger på elgkød og andeæg, den bliver svær at holde 100%.

KAPITEL 3: ”CANNES TUR/RETUR”

Det går fremad. Jeg føler mig godt tilpas, og det er slet ikke hårdt. Måske er det fordi, at jeg er i Cannes med et stort glas kold Chablis på en solrig terrasse. Og dog, min samvittighed nager mig. Jeg er blevet fortalt, at hvert glas hvidvin, jeg drikker, svarer til at spise to kugler vaniljeis. Efter fire dage i Sydfrankrig har jeg indtaget, hvad svarer til hele Häagen Dazs’ salg i Europa.

I boot campen arbejder vi med en regel, der hedder 80/20. Det betyder, at vi skal holde vores nul alkohol, nul kaffe og nul sukker 80% af tiden. De sidste 20% må man slå sig løs. Jeg lever som var det omvendt. Jeg har erstattet kaffen med en Kronenbourg øl. I mit træningsprogram skal jeg træne fire gange om ugen. To gange styrke og to gange løb. Det er svært på en miniferie i Sydeuropa.

Men gudskelov er man i stand til at lyve overfor sig selv og tænke, at det at slå en liggestol ud, svarer lidt til en omgang styrketræning, og at den bevægelse, jeg lavede for at få tjenerens opmærksomhed, da jeg bestilte en foie gras, er en udstrækningsøvelse. Og med den kondi, jeg får ved lidt løb ud i vandet og ved at skænke champagne til alle fra en magnum flaske, så skulle det træningsprogram være klaret. Jeg glæder til at komme hjem og imponere alle med min selvdisciplin og forbedrede krop.

KAPITEL 4: ”NULSTILLING”

Fem dage uden mad. Ingen alkohol og ingen kaffe. En tur i thailandsk fængsel? Næ, detox hos Lotte. Og jeg ved, der er forskel, så jeg var på intet tidspunkt nervøs for at ”bøje mig ned efter sæben”.

Det mærkelige var, at det faktisk ikke var særlig slemt. Jeg nød faktisk at slippe for at spise. Ikke al det besvær med, hvad man skal finde på til aftensmad, opvasken, indkøb. Jeg drak bare juice og sagde tak for mad. Mit liv har muligvis aldrig været nemmere.

Og kroppen gjorde nye spændende ting, som morede mig. Jeg har fx aldrig før haft lilla afføring, men takket være Lotte og rødbedesaft er jeg nu den skægge oplevelse rigere. Jeg var på intet tidspunkt sulten. Man behøver åbenbart ikke æde hele tiden - hvilket er en god reminder, når man sidder ansigt til ansigt med en sportslagkage fra konditoriet La Glace. Er det af sult, at jeg nu spiser et kilo råcreme forsigtigt rørt med marengs? Hvor er ’sportslagkage’ i øvrigt misvisende. Sport og lagkage hænger bare ikke sammen - ligesom kondi-sovs eller idræts-chipsdip.

Jeg lærte, at al mad, jeg spiser, er en dårlig vane og mit liv er bedre, hurtigere, nemmere, hvis jeg kun drikker rødbedesaft. Længe leve min nye spiseforstyrrelse! Jeg fejrer det med stegt flæsk med persillesovs, øl og snaps.... ups!

KAPITEL 5: ”SAUNAGUS”

Jeg sidder og sveder sammen med ni piger i en sauna, mens en af dem skiftevis hælder vand på stenene og svinger et håndklæde over hovedet. Gudskelov er min kæreste med, ellers kunne den have været svær at forklare derhjemme. Saunagus er en tysk torturmetode, udviklet under 1. Verdenskrig i samarbejde med Cheyenne-indianere. Man samler 10 mennesker i en sauna, og så skruer man konstant op for varmen. Når det så bliver ulideligt, hælder man olier på de glohede saunasten. Ofte peberolie. Ja, det svier.

KAPITEL 6: ”FÆLLESTRÆNING”

Vi er 10, der træner sammen, og det giver en ekstra dimension. Man giver sig selv lidt mere. Kæmper lidt hårdere. Man vil ikke tabe ansigt og give op, så man presser sig selv til det sidste. Navnlig når én fra holdet, der er stewardesse skriger: Kom så igen og gi’ mig 20 armbøjninger. Efter den oplevelse tør jeg ikke flyve SAS igen.

Vi er kun to mænd på holdet, så når man skal teame op to og to, er vi altid sammen. Lad mig bare sige, at vi efterhånden har lært hinanden godt at kende. Som to amerikanske grønne baretter faret vild i junglen under Vietnamkrigen. Vi holder sammen. Vi er afhængige af hinanden. Men i stedet for at jage viet conger ved Hamburger Hill kaster vi en bold til hinanden eller løber trillebør.

At løbe trillebør er egentlig en børneleg, hvor man holder den andens ben, mens vedkommende går på sine hænder. Hvis nogen for et år siden havde forudsagt, at jeg 12 måneder senere skulle bruge hver onsdag aften på at lege trillebør med en 55-årig kunsthandler, havde jeg sagsøgt den spåkone. Jeg har tabt fem kilo og aldrig haft det bedre......

KAPITEL 7: ”HALLELUJAH”

Jeg har fået en meget uventet kompliment af en fremmed 50-årig kvinde: ”Du ser sgu godt ud”. Da hun siger det, er jeg kun iført shorts. Hvorfor jeg kun er iført shorts er en sag mellem mig, damen og Restaurant Umami i Store Kongensgade. Komplimenten er kulminationen af 12 ugers intens boot camp. 12 uger uden kaffe, alkohol og sukker. 12 ugers hård træning. Armbøjninger, dødløft, brystpres, timer på løbebånd, detox, faste. 12 uger med seks fiskeolietabletter om dagen.

”Du ser sgu godt ud…”. Selvfølgelig var jeg smigret og glad, men var det det hele værd? Nej, selvfølgelig ikke. Jeg er gået tre buksestørrelser ned, min livvidde er syv cm mindre og min brystkasse er vokset. Det hele værd? Måske. Jeg vågner frisk hver morgen, mit stress er væk, større overskud. Det hele værd? Ja, for fanden. Jeg har ikke haft det fysisk og psykisk bedre siden min studentertranslokation. Og hvordan fejrer man så, at de 12 uger er overståede? Med træning og mere salat.

Jeg har fået vendt op og ned på, hvad jeg spiser og drikker. Nye leveregler for, hvordan jeg vil leve i dagligdagen. Og det er ret fantastisk. Det er ikke længere et 12-ugersprojekt, der skal overstås. Det er en ny måde at ville leve på. Halleluja. Godt Lotte fik fat i mig før Scientology gjorde.

Arndal-Body-Boot-Camp-Sigga-Guldborg

Signe Andersen

Arndal-Body-Boot-Camp-Birgitte-Vindelov

Birgitte Vindeløv

Arndal-Body-Boot-Camp-Signe-Sorensen

Signe Sørensen

Arndal-Body-Boot-Camp-Maria-Nielsen

Maria Nielsen

Arndal Body Boot Camp Kristina W H

Kristina Wallin Hessner

Personlig træning for mænd i København K

Sebastian Arieli

Arndal Body Boot Camp

Mette Horn

Personlig træning og vægttabt i København K

Anne Rudbæk

Personlig træning og vægttab i København K.

Kathrine Lutcke

Arendal Body Boot Camp

Nina Jacobsen

Personlig træning for mænd i København K.

Lars Bertelsen

Arndal Body Boot Camp

Anne Sophie Arieli

arndal body boot camp berit n

Berit Nielsen

Arndal Body Boot Camp Mette N

Mette Nielsen

arndal body boot camp Ditte Cohn

Ditte Cohn

arndal body boot camp Kathleen Thorsen

Kathleen Thorsen

Arndal Boot Camp_ulla_ Gotthardsen

Ulla Gotthardsen

arndal body boot camp Christina Berg

Christina Berg

Malene Munkebo_arndal bodybootcamp

Malene Munkebo

Arndal Boot Camp Level 2_mette lundsgaard

Mette Lundsgaard – Boot Camp Level II

arndal body boot camp mads rasmussen

Mads Rasmussen

arndal body boot camp jeanette

Jeanette Øland Hansen

arndal body boot camp Martin B

Martin Bloch

lisbeth andersen arndal body boot camp

Lisbeth Andersen

arndal body boot camp 2 mette L

Mette Lundsgaard

Sonja Richter_arndal-body boot camp

Sonja Richter

Anne Rohde_arndal body boot camp

Anne Rohde

inger_arndalbootcamp

Inger Nielsen

charlotte_arndalbootcamp

Charlotte Pind Rosenquist

lotte hansen_arndalbootcamp

Lotte Hansen

medina pernille andreasen arndal body boot camp

Medina Pernille Andreasen

maria_arndalbootcamp

Maria Witthøft

arndal body boot camp kim lægdsgaard

Kim Lægdsgaard

frank_arndalbootcamp

Frank Agerup Christensen

christina_arndalbootcamp

Christina Gale

arndal body boot camp helle andersen

Helle Andersen

Arndal Body Boot Camp Sara H

Sara Hansen

arndal body boot camp stine h

Stine Hansen

arndal body boot camp Jytte

Jytte

arndal body boot camp fatiha

Fatiha Thiam

arndal body boot camp karsten lund

Karsten Lund

arndal body boot camp lone thimm

Lone Thimm

arndal body boot camp lotte

Lotte Simonsen

arndal body boot camp michael petersen

Michael Petersen

arndal body boot camo pernille m

Pernille Møller

arndal body boot camp Gitte Garber

Gitte Garber

arndal body boot camp alexander

Alexander Bangsborg

arndal body boot camp nina

Nina Lægdsgaard

arndal body boot camp britt l

Britt Lægdsgaard

arndal body boot camp camilla morgan

Camilla Jørgensen

Arndal Keep On Track Lise Gerrild

Lise Gerrild – fra Boot Camp til Keep On Track 365

Arndal Body Boot Camp Henriette Bach

Henriette Bach

Arndal Body Boot Camp Anders Bo B

Anders Bach

Arndal Body Boot Camp Julie E K

Julie Elton Koch

Arndal Body Boot Camp Annette K

Anette Kjergsgaard

line-hoyrup

Line Høyrup

Arndal Body Boot Camp Annette B

Annette Brunbjerg

Arndal Body Boot Camp Christel H

Christel Hansson

Arndal Body Boot Camp Lenette V

Lenette Vintersborg

arndal body boot camp Anne Marie Rouff

Anne Marie Rouff

arndal body boot camp birthe l

Birthe Leth

Arndal Body Boot Camp Helene O

Helena Petersen

Arndal Body Boot Camp Peter A

Peter Ahlman

Arndal Body Boot Camp Flemming

Flemming Møldrup

Arndal Body Boot Camp Jesper

Jesper Bergstedt

Arndal Body Boot Camp Marianne N

Marianne Nielsen

Arndal Body Boot Camp Stina K

Stina Knoth

Arndal Body Boot Camp Lise G

Lise Gerrild

Arndal Body Boot Camp Heidi K

Heidi Kaas

Arndal Body Boot Camp Diana L

Diana Lunding

trine-sandoe

Trine Sandø

Arndal Body Boot Camp Pauline

Pauline Bjerregaard

Arndal Body Boot Camp Laila ny

Laila Thomsen

Arndal Body Boot Camp Ghita F

Ghita Frederiksen

Dinnah_Globel

Dina Hansen

Louise_Hastrup

Louise Hastrup

Annette_Elkrog

Annette Elkrog

Sus_Hansen

Sus Hansen-Styles

Bettina_Normann

Bettina Larsen

Maj Kehlet

Maj Kehlet

Christina Hansen

Christina Hansen

Caroline Osander

Caroline Maj Hedegaard

Bettina Riis

Bettina Riis

Susanne_Finneman

Susanne Find Hansen

Patrick_Andreasen

Patrick Andreasen

arndal body boot camp Kenneth P

Kenneth Pedersen

Dennis_Landbo

Dennis Landbo

Peter_Bang_Nielsen

Peter Hansen

Trine Andrup

Trine Andrup

Saramarie

Saramarie Fromberg

Heidi_Arpe

Heidi Arpe

Rikke_Winckler

Rikke Winckler

Nanna_Leschly

Nanna Leschly

Liv_Lillendahn van Rijn

Liv Lillendahl van Rijn

Kasper Andersen

Kasper Andersen

Jan Ziska

Jan Ziska

Morten

Morten Hasager Kirk

Monica Maar Hansen

Monica Maar Hansen

Lotte Noer

Lotte Noer

Ditte Bohn

Didde Hansen

Malene

Malene Friss Nielsen

Anne-Sofie

Anne Sofie Blaaberg

Birgitte Holm Nielsen

Birgitte Holm Nielsen

Henriette Pedersen

Henriette Pedersen

ANNE STENSIG

Anne Stensig

TINE SMEDEGAARD

Tine Pedersen

Arndal Body Boot Camp Rasmus R

Rasmus Rubæk

Maria Pedersen

Maria Pedersen

Arndal Body Boot Camp Soren B

Søren Bjerrehus

Janne Fabricius

Janne Mark

arndal body boot camp ida finsen

Ida Finsen

Arndal Body Boot Camp Henriette S

Henriette Sørensen

Frank Olesen

Frank Olesen

arndal-body-boot-camp-Dorthe-L

Dorthe Larsen

Bootcamp47336-Helle-Dolleris

Helle Dolleris

CONNY CHRISTOPHERSEN

Conny Christophersen

Lykke_Pedersen_02

Lykke Pedersen

LINE SCHULTZ

Line Schultz

pia_hansen

Pia Hansen

Marianne Christiansen STOR

Marianne Christiansen

Arndal Body Boot Camp Trine H

Trine Hammershøy

Linda Gundorph_efter

Linda Gundorph

Lone_Rasmussen

Lone Rasmussen

Esper_Christofersen_STOR

Esper Christophersen

Anette_Trads_STOR

Anette Trads

Maya_Bang_STOR

Maya Bang

Karen_Kircheiner_STOR

Karen Kircheiner

Lene Marie Kappel STOR

Lene Marie Kappel

Laila_Beck_STOR

Laila Beck

Susanne_Kaer_STOR

Susanne Pedersen

Alette Castenskiold

Alette Castenskiold

Anand_V

Anand V

Anders_Herbo

Anders Herbo

Anders_lund_madsen

Anders Lund Madsen

Andrea_Elizabeth

Andrea Elizabeth Rudolph

Andreas_Husby

Andreas Hansen

Anna_Parella

Anna Parella

Anna_Petersen

Anna Petersen

Anne_Marie_Svennson

Anne Marie Svennson

Anne Skare Nielsen

Anne Skare Nielsen

Annette_Piilgaard

Annette Piilgaard

Birgitte_Holst

Birgitte Holst

Bodil Porse

Bodil Porse

Brian_Munk_Andersen

Brian Munk Andersen

Britt Tychsen

Britt Tychsen

Camilla_Furbo

Camilla Furbo

Camilla

Camilla

Camilla_JensenAugust2012

Camilla Jensen

Arndal Body Boot Camp Camilla Ø

Camilla Østergaard

Casper_Christensen

Casper Christensen

Catharina_Hansen

Catharina Hansen

Cathrine_Hansen

Cathrine Hansen

Charlotte_Corint

Charlotte Corint

Charlotte_Weiss

Charlotte Weiss

Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff

Christine Kalkar

Christine Kalkar

CarolineBuron

Cirkeline Buron

Claus_ThuneAugust2012

Claus Thune

Dea_Kudibal

Dea Kudibal

Dorthe_Holm

Dorthe Holm

Emily_Tolonen

Emily Tolonen

Eva_Steensig

Eva Steensig

Flemming_Hjartvid

Flemming Hjartvid

Frantz_Sigersted_Rasmussen

Frantz Sigersted Rasmussen

Gitte_HardenAugust2012

Gitte Harden

Heidi-Sejersen

Heidi Sejersen

Henrik_Wessel

Henrik Wessel

Ib_Mogensen

Ib Mogensen

Iben_Hjejle

Iben Hjejle

Ibi_Stoving

Ibi Støving

Isabella_Kreutzfeldt

Isabella Kreutzfeldt

Jannik_Laigaard

Jannik Laigaard

Jeanette Pedersen

Jeanette Pedersen

Jeanette Thiberg

Jeanette Thiberg

Jens Aage Skare

Jens Aage Skare

Jens Henrik

Jens Henrik

Jesper_Winther

Jesper Winther

Joachim Schioedtz

Joachim Schiødtz

Julie Petersen_arndal bootcamp

Julie Petersen

June_Hoyer

June Høyer

karen-sorensen

Karen Sørensen

Kirstine_Bundgaard

Kirstine Bundgaard

Arndal Body Boot Camp Lars M N

Lars Møller Nielsen

Lars_Petersen

Lars Petersen

Lena_Kjaer

Lena Kjær

Lene Jensen

Lene Andersen

Lenra_Simonsen

Louise Simonsen

Line_Spanning

Line Spanning

Lisbeth_Ostergaard

Lisbeth Østergaard

Lise Arnth-Jensen

Lise Arnth-Jensen

Louise_Brandt

Louise Brandt

Louise_Gellert

Louise Justesen

Louise_Haahr

Louise Haahr

Luise Andersen

Luise Andersen

Lykke_Schmidt

Lykke Schmidt

Mai_Kristensen

Mai Kristensen

Maria_Tang

Maria Tang

Marianne_Pors_Andersen

Marianne Pors Andersen

Arndal Body Boot Camp Martha N H

Martha Nør Hansen

Arndal Body Boot camp Mette E

Mette Ekeløf

Mette_Skjaerbaek

Mette Hansen

Mia Riel

Mia Riel

Mille_Dinesen

Mille Dinesen

Morten_Sorensen_arndal Bootcamp

Morten Sørensen

Morten

Morten

Morten_Kristiansen

Morten Kristiansen

Nadia_Dolmark

Nadia Dolmark

Naja Munthe

Naja Munthe

Nicoline_Olesen

Nicoline Olsesen

Nikka_Find_Sommerlund

Nikka Find Sommerlund

Nina_Fischer

Nina Madsen

Pernille_Sigersted

Pernille Sigersted Rasmussen

Pernille_Wallentin

Pernille Wallentin

Peter_SM

Peter Schamburg-Müller

Pia_Heideman

Pia Heideman

Philip_Halloun

Phillip Halloun

Arndal Body Boot Camp Pia M

Pia Møller

Pia_SM

Pia Schaumburg-Müller

Sanne_Sonderskov_Jensen

Sanne Petersen

Sophie Thomsen

Sophie Thomsen

Stinne_Jensen

Stinne Jensen

sys-bjerre_arndal body boot camp_02

Sys Bjerre

Thorkild_Bloch_Nielsen

Thomas Bloch Nielsen

Thomas_martinsen

Thomas Martinsen

Thomas_Vorgaard

Thomas Vorgaard

Tina_Langelund

Tina Langelund

Tina_Thomsen

Tina Thomsen

Tine_Hertz

Tine Holm

Torsten_Larsen

Torsten Larsen

TrineSkotte

Trine Skotte

Trine_Skovgaard

Trine Skovgaard

Vibeke_Rosengren

Vibeke Rosengren

Vivian

Vivian Jonassen

Winnie_Andersen

Winnie Andersen

Zuzu_Aspen

Cecilie Andersen