SparkLING Joy

Skærmbillede 2017-01-22 kl. 17.25.43
Det kan være svært at finde tid til nærvær, ro og dialog i en travl hverdag. Med spapakken Sparkling Joy hjælper vi dig og din udkårne, søster, ven eller veninde på vej og skaber rammerne for nogle afslappende og opbyggelige timer i vores skønne spaunivers.

I begynder med ti minutters afslapning i saunaen for at opvarme kroppen og åbne hudens porer. Over de varme sten hælder jeres behandler velduftende citrongræsolie, der ikke kun er kendt for at virke afslappende, men også opløftende for humøret på én og samme gang.

Herefter venter jer 25 minutters afstressende massage side om side i vores parrum. Massagen bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag og fjerner spændinger og hverdagens stress fra jeres muskler. Efter massagen giver vi ny glød til jeres kinder med vores
SparkLING facial, som giver synlig her-og-nu effekt. Huden bliver renset og peelet med ananasenzymer og mandelflager. Dette mindsker synligheden af store porer, samtidig med at det også giver huden et intenst fugtboost og masser af fornyet glød.

Behandlingen rundes af med et glas bobler og en anretning af frisk frugt, som I kan nyde i vores hyggelige spaområde.

Varighed:1 time og 25 minutter
Pris: 1.200 kr. pr. person.

Mere luksus for to hos Arndal: