Rød pølse til aftensmad

Af d. 5. oktober 2013

Det her billede er faktisk gammelt. Tog det for noget tid siden, da vi havde alvorlig sygdom i familien, men fik det af gode grunde ikke lagt op.

Vi havde haft en lang og hård dag på hospitalet og hjem kom vi alle sammen meget sulten, udover vi var i dårligt humør.

Ingen havde overskud til at lave mad. Min Far vælger, at stege en pose røde pølser på panden, da det var hvad børnene gerne ville have.

Til frokost havde vi fået hvidt brød. Har glemt med hvad på. Men godt var det ikke.

Havde derfor virkelig brug for noget grønt. Noget friskt.

I køleskabet finder jer. Hvidkål, jordskok, avokado og en kiwifrugt. Og sådan blev det.

Tog billede fordi det er et godt eksempel på, hvordan du optimere din kost selv under ikke optimale forhold. Og med meget lidt overskud.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentar

  1. Lige præcis det her er jeg SÅ glad for, at jeg “faldt” over her til aften. Optimering er nøgelordet, selv i de svære tider. Tak ❤️

  2. Lige præcis det her er jeg SÅ glad for, at jeg “faldt” over her til aften. Optimering er nøgleordet, selv i de svære tider. Tak ❤️