Pandekage

Af d. 13. juni 2015

Har netop spist denne pandekage – mums. Og vælger lige, at sende dig opskriften, da det faktisk er meget langt tid siden jeg har spist den og delt opskriften her på bloggen.

Blender æg, banan og rismel og steger det hele på panden i lidt økologisk smør. Smager som sagt fantastisk og smager også godt kold i madpakken.

Laver dem også tit, når jeg får gæster til brunch. Og ungerne smører lidt honning udover.

God weekend:-)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentar

  1. Læser disse dejlige opskrifter men denne pandekage er der ikke lige mål på ,er det et æg en banan enspsk.maizena ellerhvad? Det er første gang jeg er herinde, Sindsygt lækkert.

    1. Kære Hjørdis,

      Det kan jeg da godt forstå. Kan se jeg ikke har skrevet forholdet mellem ingredienserne. Det beklager jeg.

      Du tager 2 æg, 1/2 banan og en spiseske rismel. Synes det smager bedst med rismel. Har også prøvet med andre melsorter.

      God søndag og god fornøjelse.

      Kh Lotte