Opskrift: Kyllingekødboller i karry

Af d. 4. april 2017
  • Hakket kyllingekød, æg, hvidløg, timian, løg, salt&peber
  • Kog kødboller i hønsebouillion , de er færdige når de flyder.
  • Rist fintsnittet løg og hvidløg med masser af Madras karry i olivenolie.
  • Når det er “blødt” drys lidt hvedemel på og hæld den sigtede hønsebouillion fra kødbollerne i langsomt- til saucen har rette tykkelse.
  • Bag gulerødder, squash,porrer i mundrette stykker i ovnen med olivenolie.
  • Lun grøntsager og kødboller i saucen
  • Server med brune ris eller fintsnittet blomkål ristet på en pande

Udviklet af Trine Sandøe som er medlems hos mig:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *