Opskrift: Mexikansk Gryderet

Af d. 11. november 2016

IMG_7515

4 Pers

  • Et løg
  • To fed hvidløg
  • 400 g oksekød
  • 2 porrer
  • En squash
  • En dåse kikærter (se billede)
  • En dåse Black beans (se billede)
  • En dåse flået tomater
  • To tsk paprika
  • Tre drys ingefærpulver
  • 4 spsk balsamico eddike
  • En lille tsk chilipulver
  • Smag til med salt og peber

 

  • Svits løg og hvidløg i olie
  • Kom herefter oksekødet i
  • Snit porrerne i skiver og squashen i tynde skiver
  • Når det er brunet kommes de snittet grøntsager i
  • Kom efter lidt tid de flåede tomater i gryden
  • De to andre dåser med kikærter og bønner, hældes i en si og skyldes over med vand
  • Hæld dem i gryden når det er dryppet af for vand
  • Tilsæt herefter alle krydderierne og smag til med salt og peber
  • Lad det simre i en 20-30 minutters tid
  • Server og kom en klat skyr eller cremefraiche hvis man lyster

Kan spise med ris, bulgur, kartofler eller blot inden ting.

  • Frisk marineret kylling
  • Kom kyllingen i en pose
  • Hæld en halv dl soya i
  • To spsk olie
  • To-tre drys ingefærpulver
  • To-tre tsk karry
  • Akacie honning på str med en tsk
  • Salt og peber efter smag

Steg på panden i kokosolie (smagsneutral)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *