Praktisk info

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse i Arndal, har vi samlet en række informationer, som vi vil anbefale dig at læse igennem før dit besøg  - hvad enten du kommer som gæst eller fast medlem. Vidste du for eksempel, at en behandling giver dig mulighed for at benytte vores spa og fitnessfaciliteter både før og efter du har nydt den?

Køb gavekort til alle vores behandlinger
Køb gavekort her og forkæl en du holder af.

Gæster får fri adgang til alle faciliteter
Når du bestiller en behandling eller vejledning hos Arndal til min. 500 kr., får du samtidig fri adgang til vores spa- og fitnessfaciliteter, hvilket giver dig mulighed for at optimere din behandling.

NB: Du skal være fyldt 16 år for at besøge Arndal.

Vil du være medlem?
Du kan nyde livet helt som du vil hos Arndal. Er du medlem er dit medlemskab inklusiv masser af fordele, personlig træningstime hver måned, rabatter og adgang til Arndal efter lukketid. Vi tilbyder årsmedlemskab, månedsmedlemskab og årskort til spaen. Læs alt om medlemskab her - og kontakt Lotte Arndal på lotte@arndalspa.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre af godt for dig.

Kom i god tid og nyd alle vores faciliteter
Når du booker behandling hos Arndal, har du fri adgang til alle vores faciliteter. Det betyder, at du har mulighed for at benytte vores spa- og fitnessområde både før og efter din behandling, hvis du ønsker. Skal du til massage, anbefaler vi, at du varmer dine muskler op med eksempelvis sauna inden, da det øger effekten. Skal du have ansigtsbehandling kan opvarmning af huden i sauna eller damp også anbefales. Men det skal være før behandlingen, så de gode serumer og cremer ikke skylles af ansigtet, inden de har givet optimal virkning.

Læs mere om saunagus, massage, kropsbehandlinger, ansigtsbehandlinger, spapakker, voksbehandlinger og Arndals minies, hvor du får hele herligheden på en halv time.

Book tid online
Du kan booke tid til din massage-, spa- og kosmetologbehandling online. Vil du gerne tale med os inden, du booker, er du altid velkommen til at ringe til os på 33 33 02 42.

Husk
Så godt som ingenting. Vi sørger for håndklæder, slippers, shampoo, frugt og vand. Og skal du have spabehandling, sørger vi for engangsundertøj. Ønsker du at benytte vores spaområde enten før eller efter din behandling, skal du dog selv medbringe badetøj. Det samme gælder træningstøj, hvis du har lyst til at yde før du skal nyde.

Kontakt, åbningstider og nyhedsbrev
Du kan altid ringe til os på 33 33 02 42 eller skrive os en e-mail. Find alle informationer HER.

Tilmeld dig Arndals nyhedsbrev og få information om events og tilbud én gang om måneden.

Se vores åbningstider.