Posturology

7R9A0106Posturology er et 10-timers individuelt og skræddersyet forløb med henblik på at optimere din ryg, som bærer rundt på hele din krop. Målet med forløbet er at skabe en stærk, stabil, afbalanceret og afspændt ryg, der kan klare opgaven uden at reagere med smerte og spændinger.

Første gang, du er hos os, bruger vi to timer på at analysere din krop og planlægge det videre forløb, der strækker sig over i alt seks uger med to sessioner om ugen á en times varighed (10 timer i alt). Analysen danner grundlag for de ugentlige træningsøvelser, og eventuelle hjemmeøvelser anvises. Forløbet består af både behandling og træning alt efter dine behov.

Nøgleordene i Posturology er holdning, bevægelighed, stabilitet og styrke. Forløbet henvender sig til alle, der gerne vil gøre noget godt for deres ryg, men vil især gavne personer, som oplever træthed/svaghed i ryggen eller lider af deciderede smerter i ryggen og spændingshovedpiner.

Klikker du videre HER, kan du læse testimonials fra nogle af de personer, vi har trænet og hjulpet til en stærk og afbalanceret ryg.

Forløbet varetages af Thomas Orboe. Og forespørgsler sendes til lotte@arndalspa.dk

Varighed: 10 timer
Pris: 9.000 kr.