Keep On Track 365

KOT365picturefinal

Keep On Track er et program skabt til dig, der ønsker at bevare - eller forbedre - den form, du har nået.

Du har måske gennemført en af vores Boot Camps – eller du har trænet dig til en god form ved egen hjælp. Og nu står du overfor en stor udfordring:

Du skal blive ved med at træne!

Det lyder enkelt, men vi ser gang på gang at mange falder fra i denne fase. Det betyder at de hurtigt taber formen og øger vægten. Det er tit vanskeligt at fastholde de nye, gode vaner på egen hånd, og derfor har vi udviklet Keep On Track 365.

Målsætningen er helt enkelt at forankre dine gode træningsvaner i din krop og psyke, så du kan fastholde din motivation for træning og sund livsstil.

Det sker over et 12 måneders forløb, hvor vi måler, guider, taler og i det hele taget er der for dig, med et klap på skulderen eller et kraftigere skub - efter behov.

GODFORM365-01

Vi tilbyder:

Personligt program
Vi tilpasser alle elementer af træning til dig personligt. Baseret på dit udgangspunkt, dine målsætninger og de målinger, vi foretager. I løbet af året justerer vi trænings-programmet i forhold til din udvikling og mål.

Motiverende samtaler
I løbet af året gennemfører vi en række personlige konsultationer, hvor vi taler om forløbet og justerer hvis nødvendigt. Du får månedligt en status fra os på tlf., mail eller sms – du vælger selv.

Præcise målinger
Alt hvad vi planlægger til dig er baseret på præcise målinger af din krop herunder kondition og muskelstyrke. Én gang midt i forløbet gennemfører vi også en 24 timers test over en uge med moderne måleudstyr – SenseWear.

Formovervågning
Hver uge skal du selv bruge 1 minut på at registrere, hvordan din træning går. 4 gange om året gennemfører vi en test af din form i forhold til kondition, udholdenhed, muskelstyrke og balance og udvalgte øvelser specielt for dig. Vi analyserer og justerer efterfølgende dit program i forhold til resultaterne og dine mål.

Du opnår:

Motivation
Med Keep On Track 365 bliver du motiveret til at fortsætte i trænings-sporet, når den første periode med hurtige resultater er gennemført, og hverdagen melder sig.

Bedre form
Du opnår en bedre kondition, større muskelstyrke, bedre udholdenhed og bedre balance. Du kan selvfølgelig selv vælge hvilke faktorer, du ønsker at fokusere mest på.

Kroppens form
Du vil fastholde eller forbedre din krops udseende og funktion.

Vægt
Du vil fastholde eller nedsætte din vægt eller øge din muskelmasse.

Energi

  • Du vil få endnu mere energi til din hverdag.
  • Øget mental ydeevne og overskud
  • Træningen hjælper på hukommelse og giver et generelt øget mentalt overskud.

Kort sagt, du vil få en bedre livskvalitet.

Varighed: 10 timer fordelt over året samt løbende opfølgning
Pris: 17.000 kr. hos Lotte Arndal

 

Andre forløb to dig, der vil holde formen eller genvinde den

Body Boot Camp Classic

Body Boot Camp Level II

Efterfødselstræning