Løbe coaching

Arndal - Sundhed - Fitness - Personlig Træning

Er du en af de mange, der sender lange blikke efter de friske løbere og tænker: ”Gid, det var mig!”, ja, så kan jeg godt forstå dig, for løb er ganske enkelt en genial måde at komme og holde sig i form på: Kombinationen af frisk luft og motion giver et kick, som du – indrømmet - ikke finder i et fitnesscenter. Det er super nemt at passe ind i en travl hverdag. Du kan løbe hvor som helst og når som helst, hvis blot du har lysten – og, selvfølgelig, et par fornuftige løbesko.

Men hvordan kommer du bedst i gang, hvis du ikke er vant til at løbe? Eller hvordan forbedrer du din nuværende form uden at løbe ind i skader? Løb er fleksibelt og nemt tilgængeligt, men det kræver stadig en vis styrke. Ikke kun i benene, som man meget nærliggende kunne tro. En stærk core er mindst lige så vigtig. Også hvis du ønsker, at forbedre din hastighed. Når du løber, rammer du nemlig jorden med 2-3 gange din kropsvægt. Så styrkelse af dine ben og core muskler gør løbeturen både bedre og mere sikker. Jo stærkere og dermed mere stabiliseret din core og dine ben er, jo mindre er sandsynligheden for skader.

Med Arndal Coaching får du den bedste start på – eller fortsættelse af – løbeturen. Inden vi vores første møde, udfylder du et skema, som giver mig nøje indsigt i dine ønsker og behov. Under det efterfølgende 1.5 time lange møde laver vi en udførlig løbeanalyse og stabilitetstest samt udvikler dit personlige henholdsvis løbeprogram og styrketræningsprogram, som du skal udføre to-tre gange om ugen. Når den første uge er gået, følger vi op på din træning med en ugentlig session (3 x 1 time). Blandt andet for at få taget de typiske løbefejl i opløbet, som – hvis de vokser sig fast – hurtigt kan gøre løbeturen til alt andet end en fornøjelse. Men også for at sikre, at du får optimalt udbytte af dit træningsprogram. Under hele forløbet, står vi også i tæt sms-kontakt (som opfølgning på dine træningsspas, hvis du har spørgsmål eller mangler motivation mm.), så du vil aldrig føle dig alene på turen – hvilket i sig selv gør det nemmere at nå i mål!

Varighed: 4 uger

Pris: 7.900 kr.