Kost

Interessant undersøgelse om danskernes madvaner, og hvordan man tenderer til at spise sundere og mere hjemmelavet, når man spiser fællesmåltider, hvorimod den omvendte tendens ses ved folk som spiser alene.

Undersøgelsen beskriver derudover en række barrierer for den hjemmelavede mad i organiseringen i det moderne familieliv fx at begge forældre arbejder udenfor hjemmet og at børns fritidsinteresser bliver prioriteret.

Smilte da jeg læste det, da jeg personligt kender det alt for godt fra vores lille familie. Benjamin går til fodbold to gange om ugen, hvor vi først er hjemme 18.20 og arbejder min bedrehalvdel sent, så er vi ude i take-away. Synes vi er gode til, at træffe nogle hurtige sunde valg, men artiklen har en pointe i, at maden i den moderen familie tilrettelægges udfra begge parters - for os mange gange sene arbejdstider - og børnenes aktiviteter.

Læs hele artiklen HER

 

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment