Brød af hørfrø

Af d. 28. august 2013

En af mine boot campere har sendt mig denne opskrift, som hun synes jeg skulle dele med alle andre. Så her kommer den:)

Brød af hørfrø til rugbrødsform

  • 180 g hørfrø
  • 70 g hele mandler med den brune hinde
  • 2 tsk bagepulver
  • 4 øko æg
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 dl vand
  • Salt
  • Sesamfrø eller hørfrø (til at drysse på toppen)

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 170 grader. Mal hørfrø og mandler til mel i en blender og bland alle ingredienserne godt. Kom bagepapir i en rugbrødsform og kom dejen i. Sæt brødet i ovnen og bag det i 30 min. Vend det herefter ud af formen, og lad det køle af på en bagerist.
Brødet kan med fordel ristes inden servering.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *