Blomkålwraps

Af d. 22. november 2016

En af mine boot camp deltagere vil gerne dele denne opskrift på blomkålswraps med os andre:-)

Samme princip som i en blomkålspizza, men her brugt som wrap.
1 lille blomkål
2 æg
ca 1 dl havremel (eller fiberhusk eller andet mel)
1 spsk tørrede krydderurter
1 tsk salt

Kør blomkålen så fint som muligt på foodprocessoren. Smid det i en skål og put i
mikroovnen 5-8 minutter. Når blomkålen er kølet så meget så du kan røre ved
det, put det i et rent klæde eller viskestykke og vrid alt væden fra. Der kommer
rigtig meget vand fra, og jo mere du vrider, jo fastere bliver dine wraps.

Bland så de resterende ingrendienser med blomkålen, så du får en dej, der kan
smøre ud til forholdsvis tynde pandekager på et stykke bagepapir. Brug evt. En
våd dejskraber. Bag nu i ovnen i ca 15-20 minutter, til de er helt faste og
sammenhængende, vend dem pandekagerne og giv dem yderlige 5-10 minutter.
Brug dem i stedet for wraps/tortilla. På billedet er de serveret med soya/sesam
kylling, mangosalsa og guacamole. Super lækkert.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *