Opskrift: Laks med fennikel og grapefrugt

Tilberedningstid: 20 minutter Ingredienser: 2 laksefileter med skind, ca. 50 gr. 2 spsk. grapefrugtsaft  ansjosfilet i olie, drænet. 6 store kviste frisk koriander Friskkværnet sort peber Rengør laksen og læg fileterne på et stykke staniol med skindet nedad. Staniolet skal være stort nok til at du kan pakke laksen ind. Miks grapejuice og ansjos…

Details

Kostbilleder til inspiration

Endnu en uge bliver skudt i gang, og her får du lige nogle billeder fra en mester boot camper, som kan give dig lidt inspiration til den. Morgenmaden denne morgen bestod af skyr med havregryn og blåbær. Skyr har et højt protein, A, B vitaminer, zink, selenium, magnesium, calcium, jod og fosfor Blåbærerne er gode med deres…

Details

Mød DR Sundhedsmagasinet sidste test person – Pernille Andreasen 32 år og mor til 3

Studerer matematik på Københavns Universitet. Bevæger sig ikke ret meget på sit studie. Tager bus eller metro til studiet. Bevægelse i hverdagen er meget sparsom. Pernille beskriver selv, at hendes problem er, at hun spiser rigtig meget i løbet af en dag, da hun elsker at snacke. Når hun er hjemme og keder sig eller…

Details