Spis levende mad

Det er det udtryk jeg bruger om mad, der indeholder næringstoffer og gør dig sund og stærk. Det er mad, der ikke kun indeholder kalorier, men tilfører mikronæringstoffer (proteiner, kulhydrat og fedt) og mikronæringstoffer (vitaminer og mineraler). Som eksempel på død mad bruger jeg altid kanelgifler som eksempel. Der er ganske enkelt ikke noget godt…

Details

Opskrift: Blomkålssalat

Fintsnittet blomkål, babyspinat, fintsnittet grønkål ( eller spidskål) granatæbler, ristede hakkede hasselnødder. Dressing: Blend et fed hvidløg, noget persille og dild med lidt sennep og lys balsamico. Hæld langsom olivenolie i mens blenderen kører. Smag til med salt & peber

Details

Opskrift: Kyllingekødboller i karry

Hakket kyllingekød, æg, hvidløg, timian, løg, salt&peber Kog kødboller i hønsebouillion , de er færdige når de flyder. Rist fintsnittet løg og hvidløg med masser af Madras karry i olivenolie. Når det er “blødt” drys lidt hvedemel på og hæld den sigtede hønsebouillion fra kødbollerne i langsomt- til saucen har rette tykkelse. Bag gulerødder, squash,porrer…

Details