Hvad er “rigtig” morgenmad?

Min morgenmad da jeg var barn bestod primært af brød eller et morgenmadsprodukt. Selv om det var havregryn eller groft brød var det sødt i en eller anden variant. Den store omvæltning for mange jeg vejleder er, at skulle spise protein om morgenen. Eks. laks, æg, pølser eller rester fra dagen før. For mange er…

Details

Opskrift på “kold sauce”

Pia Hansen har sendt mig en mail med denne opskrift. Den må vi prøve:)) Pia skriver: “Må jeg reklamere lidt for min egen komponerede kolde sauce 🙂 Den er god til f.eks en god grillet bøf. 2,5 dl økologisk Fromage Frais 0,2% 1-2 spsk økologisk mayonaise, Den ægte 2-3 tsk sennep, eller efter smag 2-3…

Details

“Normalt mad”

Hører ofte argumenter om familiens ønske om “normalt mad” som årsagen til, at det kan være svært at træffe de sunde valg. Mine børn vil gerne have lasagne i dag. Det fik de. Dertil stegte jeg en portion spidskål. Super nemt. Meget hurtigt. Og en god måde at ændre tallerkens sammensætning på. God aften:-)

Details