Drik mellem dine måltider

Drik vand før og mellem dine måltider og ikke til måltiderne, som mange er vant til. Vand skal ikke bruges til at „skylle“ maden ned med. Det skal det spyt og de enzymer, du udskiller ved at tygge maden, til den er flydende. Desuden kan det hjælpe dig til at opdage, hvornår du ikke er sulten længere, og…

Details

Fedtfattigt eller?

På vores facebook side har der været nogle kommentarer efter jeg lagde læge Marie Louise von Sperlings indlæg om hud og kost ud. Marie Louise har skrevet en fin kommentar, som jeg synes er værd at læse. Dette fordi, diskussionen om fedtfattigt ikke kun er relevant i forhold til huden, men i kosten relevant. Der…

Details

Den må prøves, hvis der skal laves kage…..

Lakrids-nyfortolkning af den gamle sønderjyske rugbrødslagkage. Du bliver ikke skuffet! Tænd ovnen på 175 grader, varmluft. Blommer og hvider deles, hvorefter hviderne piskes stive. Vend forsigtigt lakridspulver, rørsukker og blommer i hviderne (lidt ad gangen) og til sidst valnødder, rugbrød og bagepulver. Hæld dejen i en smurt springform (20-25 cm i diam.) og bag den…

Details